KERAVA - TUUSULA

— SUP LAUDAT —

 Vuokraamme ilmatäytteisiä all-round lautoja joilla aloittelijan tai jo lajiin perehtyneenkin on helppoa ja hauskaa tutustua huippusuosittuun lajiin

SOITA JA VARAA:

050 552 9959 

SUP tulee sanoista Stand Up Paddle, joka viittaa laudan päällä seisomiseen. Laji on peräisin Hawaijilta kuten myös sen seuraaja surffaus. Suppaus on kasvattanut huimasti suosiotaan myös Suomessa, kun yhä useammat ovat löytäneet tämän huikean hauskan lajin pariin. Mikäli pidät vesillä liikkumisesta tai auringonotosta omassa rauhassa luonnon syleilyssä, tai muuten vain viihdyt kesäisellä järvenselällä, tulet rakastamaan tätä lajia.

Mikäli harkitsen lajiin tutustumista, meillä on sinulle juuri sopiva tapa päästä kurkistamaan sup-melomisen ihmeelliseen maailmaan. Selässä kulkevan repun saat noudettua Tuusulasta tai Keravalta, ja ei muuta kuin vesille! Pieni varoituksen sana - tähän jää koukkuun!

SUP-lautamme ovat ilmatäytteisiä, Aloha Sport ja Aloha Breeze mallistoa. Vuokrapakettiin kuuluu näppärä rinkkamainen kantokassi jossa mukana kulkee laudan ja alumiinimelan lisäksi käsipumppu, karkuremmi sekä SUP-laudan keskievä. Lisäksi vuokra pitää aina sisällään pelastusliivit.

Breeze-malli on 300cm pitkä ja 76cm leveä, vakaa peruslauta kaikille lapsista aikuisiin. Painorajasuosituksemme on noin 110kg. Sport-malli on hivenen isompi, kooltaan 335x81x15 ja siinä on myös paikka GoPro -mallin kameralle (3,3+,4 tai vastaava, ei sis. kiinnitysruuveja tai kameraa). Laudat painavat n. 10kg. Keulassa on paikka mukana kuljetettaville tavaroille.


Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!